Open menu >

Bel ons!

Bel betuwe caravans

Schadeherstel caravan of camper

Het kan iedereen een keer overkomen, schade aan uw caravan of camper. Of het nu gaat om hagel- of stormschade of de schade heeft een andere oorzaak, u zit er niet op te wachten. Dit betekent dat u op zoek moet naar een professioneel en betrouwbare schadehersteller. Ook dan bent u bij Caravancentrum Midden-Betuwe aan het juiste adres. Onze goed opgeleide monteurs hebben ruimschoots ervaring met schadeherstel aan caravans en campers. Zij zorgen ervoor dat u weer veilig en onbezorgd op vakantie kunt.


Snel de schade aan uw caravan of camper laten herstellen

Het herstellen van kleine beschadigingen aan caravans en/of campers was tot voor kort een tijdrovende en relatief kostbare klus. Reden hiervoor was dat in veel gevallen grote delen van de buitenwand vervangen moesten worden. Tegenwoordig zijn er technieken die minder tijd kosten, zoals Profile Repair. Bij deze gepatenteerde reparatiemethode is vervanging van delen niet meer nodig en worden beschadigingen zoals scheuren, gaatjes en deuken, veilig en kwalitatief gerepareerd. Uw caravan ziet er weer als nieuw uit! De Profile Repair methode is erkend door verzekeraars.


Het herstellen van schade aan een caravan is niet hetzelfde als schadeherstel aan een auto. Caravans zijn voorzien van zogenaamde sandwichpanelen vanwege de geluids- en temperatuur-isolerende werking. Bovendien zijn deze panelen sterk en licht in gewicht. Dit betekent dat bij schade aan deze panelen eenvoudigweg uitdeuken en plamuren ten koste gaat van de werking. Beter is het om het beschadigde paneel, bijvoorbeeld een zijwand of een dakplaat, in zijn geheel te vervangen. Om hagelschade te voorkomen zijn er tegenwoordig ook dakplaten van polyester.


Wij regelen de totale schadeafhandeling met uw verzekeraar

Wij helpen u ook met de administratieve rompslomp; afhankelijk van uw polisvoorwaarden en de vergoeding regelen wij de totale schadeafhandeling met uw verzekeraar. Caravancentrum Midden-Betuwe is uiteraard BOVAG-erkend.

Profiel reparatie
Meer informatie nodig? Vul het formulier hier onder in.


OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00 uur

Zaterdag Opening:
9.00 - 12.00 uur van:
28-09-19 tm 02-05-2020

Zaterdag SERVICE AFD.
9.00 - 12.00 uur
Social media Betuwe Caravans Social media Betuwe Caravans
godaddy statistics