Open menu >

Bel ons!

Bel betuwe caravans

Tweedehands caravan kopen?

Ook voor de aanschaf van een betrouwbare tweedehands caravan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod in occasions van verschillende merken, bouwjaren en prijzen. Wij zijn specialist in merken als Chateau, Delta, Homecar en Beyerland, maar hebben ook ruimschoots ervaring met onderhoud en/of reparaties van alle overige merken. Verder is Caravancentrum Midden-Betuwe uiteraard erkend door de vakgroep Caravan- en Camper Servicebedrijven en door de BOVAG AMR.


Tweedehands caravans met maximale zekerheid

Als u bij ons een tweedehands caravan aanschaft, bieden wij u maximale zekerheid. Hieronder verstaan wij dat alle occasions vanaf 4.500 Euro, indien door u gewenst, worden afgeleverd met een volledige BOVAG onderhoudsbeurt. Daar bovenop ontvangt u 1 jaar BOVAG garantie. Uiteraard ontvangt u het BOVAG-keuringsrapport bij de caravan en zal de caravan zijn voorzien van een nieuwe onderhoudssticker.


Omdat de serviceafdeling van Caravancentrum Midden-Betuwe is uitgerust met professionele monteurs die zich dagelijks bezighouden met onderhoud, keuringen en schadeherstel aan caravans en vouwwagens, weet u dat u bij ons altijd een goede aanschaf doet. Ook als het gaat om een occasion.


Uw occasion aanpassen aan uw eigen wensen?

Als u een geschikte occasion bij ons heeft gevonden, dan kunt u deze verder aanpassen aan uw eigen wensen. Heeft uw occasion nog geen caravanmover? In onze uitgebreide en complete kampeerwinkel koopt u alle accessoires en kampeermiddelen die u nog mist. En let ook eens op onze aanbiedingen, ook buiten het kampeerseizoen.


Actuele aanbod caravans

Hieronder kunt u zich alvast ori√ęnteren op ons actuele aanbod. En uiteraard nodigen wij u van harte uit om ook eens bij ons langs te komen om de occasion van uw keuze in het echt te komen bekijken. U krijgt daarbij kundig advies van onze medewerkers, terwijl u de caravan van binnen en van buiten goed kunt bekijken.


Mocht u tot aanschaf van een tweedehands (of nieuwe) caravan bij ons zijn overgegaan, dan kunt u ook voor een onderhoudsbeurt en caravan keuring bij ons terecht. Het voordeel hiervan is dat wij u en uw caravan al kennen.


godaddy statistics